Our awesome followers

Friday, July 22, 2011

Shopping!!

Got home to Denmark, just in time for Matas' summer sale! :)

Boght these 4 beauties, only the Rimmel's were on sale, though. 
Thought The two gosh polishes were so pretty, needed them too! :)

From the left they are called
Gosh - Silver, Gosh mini - Pink Red, Rimmel - Pop Rose, Rimmel - Sorbet So Good

Can't wait to try them one!

My Private Jet has been on my wishing list for some time now, and when I saw it on sale.. Do I even need to ninish that sentence? :)

Found these two in Randers, a store called Sinnerup. These were both 1/2 price, 62,50 each. Pretty expensive still, I think, but still.. Sale and OPI just doesn't come together very often 
What do you think, is 62,50 (about 12$) expensive for polishes?

3 comments:

 1. Ja, jeg synes faktisk at det er ret dyrt.. Vil maks give en 50'er pr. stk :) køber sjældent neglelakker i butikkerne her i DK, synes simpelthen de er for dyre. De eneste lakker jeg har givet mere end en 50'er for er Chanel (som jeg købte til omkring 60-70 kr på Trendsales) og så Deborah Lippmann, som jeg har købt på tilbud til 105 kr her i Løkken :)essie og opi lakker kan findes meget billigere på nettet.

  ReplyDelete
 2. Er helt enig, synes det er rigtig dyrt! (Tror dog blot jeg har en svaghed for tilbud, ikke godt i længden ;) )
  Problemet, som jeg ser det, med at købe lakker på nettet (ihvertfald USA) er at man enten skal shoppe for max 80 kroner, eller krydse fingre for at de ikke bliver fanget i tolden. Irriterende. Men enig, det er så meget billigere at købe dem online, bare lidt besværligt, dog :)

  ReplyDelete
 3. Tja, jeg køber efterhånden kun lakker i USA, og der koster eks. En opi lak omkring 50 kr. Og så kan man jo få 2 china glaze lakker for ca. 70 kr. De gange jeg har modtaget lakker der var i stykker, har jeg fået tilsendt nye. Og modtog forleden dag en opi lak, der havde fået et par skrammer på låget, og da jeg skrev til sælgeren, tilbød sælgeren at sende mig en ny, gratis. Men ja, det er lidt besværligt, men synes også, at det er besparelserne værd :p

  ReplyDelete