Our awesome followers

Monday, June 20, 2011

Milani #1 Hottest Pink

 I'm wondering if any brand has a polish by this name, or it's just so last century. 
I love this color, it reminds me of my long gone barbie dolls and their bright pink dresses.
On the pictures i'm wearing 2 coats, which is pretty amazing, because the polish seem to be very thin.
It does cover up very well, and the color, oh i really love it! Though I changed it pretty quick because was going to attend in a very "grown up meeting" with my new boss. 
Is it just me being silly and immature, or do you guys think about which signals your polish of the days is sending too?

This barbie polish definatly deserves a 5 for being awesome and childish! :)

5 comments:

 1. Den er fiin :)

  Jeg tænker ikke over det med neglene som sådan.. Jeg har ikke nogen boss, der kan bestemme hvad der er passende at have på og sådan.. hehe.. Og tror ikke jeg ville overholde det alligevel.. :p

  Men hvis jeg laver negle der passer til en bestemt begivenhed eller til ære for en bestemt person eller sådan, så tænker jeg over det =)

  ReplyDelete
 2. Kan man købe Milani i Danmark? Eller har du købt dem på nettet?

  ReplyDelete
 3. @ Swååfie: Tak :) Tænker at det må komme an på hvordan man har det med forskellige farver.. Sort kan jo eksempelvis opfattes både som sexet, dyster eller kedelig. Tror ikke min chef ville kommentere på det, men ville føle mig en smugle ved siden af med sådan en lak på til møde. Smag og behag :)
  Hvor sygt ville det ikke også være hvis der var farve/design dresscode på jobbet, oh my, tror ikke jeg ville overleve det! :)

  @ Sosa07ac: Min kæreste havde dem med hjem sidst han var i USA. Er desværre ikke stødt på dem i Danmark endnu. Synes de er rigtig gode og så dejligt billige! :)

  ReplyDelete
 4. Jeg vil bare så gerne have fat i deres Holo serie så hvis du finder dem et sted på nettet, hvor de shipper til DK så må du lige sige til ;)

  ReplyDelete
 5. Helt klart! Så netop deres holoserie i dag, er helt solgt. Du må også lige give lyd hvis du finder et dk-venligt site! :)

  ReplyDelete