Our awesome followers

Monday, May 30, 2011

For Audrey going Konad

I dag har jeg leget lidt med mine nye Konad plader. Jeg har købt denne for at kunne lave perfekte tipper og Konade dem bagefter. Det virkede overhovedet ikke! Først prøvede jeg min For Audrey lak fra China Glaze, men den var alt for tynd til formålet. Så prøvede jeg min gule konad-special lak, men syntes stadig det var for tyndt og gennemsigtigt at se på. Til trods for at konad-lakkerne konsekvent er 3 gange tykkere end andre lakker. Hrmm!! I desperation googlede jeg negle tipper og faldt over et billede med tipper lavet med  svampe-effekt. Alternativt er der den gode gamle tape-ting med almindeligt tape over neglen, lakere lakere og wupti! Men ville ikke have de helt kantede tipper, kun de runde. 
Åh gud hvor en lang forklaring for et billede!
Nå here goes, For Audrey going sponge and Konad :)

I know I know, billederne er triste, uskarpe og lidt forfærdelige. Jeg lovede at lave en date med mit kamera i weekenden for at lure hvordan jeg laver bedre billeder. So I did, og se hvad der skete:

TADAAA! 1 stk. perfekt skarpt billede!
Fandt Makro knappen på kameraet og WUPTI!! Nu skal jeg bare finde ud af hvordan man indstiller blændvidde/åbning og dybdeskarphed. Har fået rigtig god hjælp på dette site, og det kan varmt anbefales at kigge sig omkring for info og inspiration.Eihh bliver i super humør af gode billeder, bloggin' here I come!! 

Iøvrigt, en anden som tager lækre billeder og ofte tager naturen med på sine er Coewless nail polish blog, synes det er super inspirerende den måde hun bruger både lyd og natur i hendes billeder ! 


Har iøvrigt min nye base coat på fra Konad, den er super lækker at se på! -Håber den gør noget godt og forhindrer misfarvning af neglene på sigt :)


2 comments: